П`ятниця, 19.04.2024, 21:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2010 » Грудень » 8 » ,,Турбота юних тобі, Україно”
14:52
,,Турбота юних тобі, Україно”

Відповідно до підсумків засідання журі Всеукраїнської виставки-ярмарки ,,Турбота юних тобі, Україно”, яка проводилась 12-14 жовтня 2010 року в м. Києві з метою стимулювання і підвищення ефективності навчально-дослідницької роботи учнів на навчально-дослідних земельних ділянках, впровадження профільного навчання та допрофільної підготовки в практику діяльності позашкільних навчальних закладів України.

Під час проведення виставки-ярмарки відбулися презентації діяльності кращих учнівських трудових об’єднань України, а учасники заходу обмінялись досвідом роботи учнівських колективів, демонструючи сучасні підходи в організації дослідницької роботи учнівської молоді.

З діяльністю учнівської виробничої бригади Летавського НВК Чемеровецького району, яка представляла на виставці Хмельниччину, її трудовими здобутками та представленою юними летавчанами виставковою експозицією, зацікавлено познайомився і дав високу оцінку їх праці Голова Верховної Ради України В. Литвин.

Відповідно до підсумків журі заходу дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді нагороджено Летавський НВК Чемеровецького району за впровадження сучасних технологій в організації виробничої діяльності учнівської молоді учнівську виробничу бригаду та Хмельницький обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за високий науково-методичний рівень представлених матеріалів з дослідництва школярів Хмельниччини.

Переглядів: 562 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]