Четвер, 28.03.2024, 20:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 11 » Сучасна мода одна – здоров’я
10:09
Сучасна мода одна – здоров’я

Сьогодення диктує нову моду. Сучасна мода одна – здоров’я. Бути здоровим – стильно, красиво.

 

Майбутнє наших дітей у їх власних  руках. Тільки вони самі відповідають за себе. Від них, сьогоднішніх, від їх теперішніх рішень, залежить те, якими вони стануть завтра: здоровими, сучасними, успішними!?

 Соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти - майбутнє України» передбачають популяризацію у регіонах держави здорового способу життя. Державного значення набула сьогодні проблема збереження і покращення репродуктивного здоров’я населення. Народжуваність по суті є показником відтворення генофонду нації, який, без перебільшення, визначає майбутнє держави та народу — адже лише за цієї умови можливо забезпечити її повноцінний соціально-економічний розвиток.

 

      На Чемеровеччині у рамках виконання вищеназваних завдань та доручень Глави держави реалізується ціла  низка заходів у заданому напрямку роботи. Так, з 01 по 28 вересня 2013 року з метою формування здорового способу життя, розвитку олімпійського руху в районі, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров'я школярів у загальносвітніх навчальних закладах краю проходить Олімпійський тиждень.


В рамках проведення тижня голова райдержадміністрації Сергій Романчук  та начальник відділу освіти, молоді та спорту  Світлана Павлишина 11 вересня відвідали інтерактивну виставку «Маршрут безпеки», у якому взяли участь учні 9-10 класів Чемеровецького НВК №1.

«Маршрут Безпеки» – це сучасний комунікативний інструмент з питань репродуктивного здоров’я, який безпосередньо націлений на профілактику ВІЛ/СНІДу та ІПСШ (інфекції, що передаються статевим шляхом). Він поєднує низку комунікаційних та тренінгових напрацювань з інтерактивними іграми. Це мандрівка найважливішими питаннями репродуктивного здоров’я.

       Маршрут безпеки складається з п’яти станцій, на кожній з яких висвітлюється актуальна тема з життя молоді, яка допомагає пов’язати власні життєві ситуації та досвід учасників з особистим ризиком інфікування ВІЛ та ІПСШ. Кожна станція обладнана дошкою – стендом та яскравими матеріалами, які спонукають підлітків бути активними та уважними.

 

      Сподіваємося, що інтерактивна виставка «Маршрут безпеки» надасть всім школярам, які відвідали її, допомогу в налагодженні соціальних контактів та в пошуку альтернативних рішень щодо проблем дорослішання.

Пам’ятаймо, що наше здоров’я в наших руках!

Переглядів: 711 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]