Субота, 20.04.2024, 08:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Жовтень » 25 » Новини зі шкіл
12:00
Новини зі шкіл
На Чемеровеччині заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль побував на урочистостях по запаленню «голубого вогника» у Кутковецькій ЗОШ І-ІІст.
     Свято з нагоди цієї визначної події для кутківчан, а також і для всієї Чемеровеччини,  розпочалося з традиційних вітань. На подвір'ї школи, де й проводився захід, зібралися мало не всі жителі сільської ради. З візитом до земляків завітав також  заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль та голова Чемеровецької райдержадміністрації Сергій Романчук. Високоповажні гості  приїхали, щоб розділити спільну радість із освітянами, учнями та мешканцями Кутковецької територіальної громади.
       Першим перед присутніми виступив директор школи Анатолій Коломієць. Він подякував представникам влади за підтримку і розуміння у розв'язанні цієї важливої проблеми. Бо ж саме з ініціативи останніх вдалося реалізувати завдання, яке протягом тривалого часу неможливо було вирішити. 
     Леонід Андрійович приєднався до привітань попередника та запевнив, що й надалі сприятиме у вирішенні важливих питань, від яких залежатиме розквіт  і процвітання рідного краю. До  того ж   посадовець наголосив на тому, що керівництво області та держави докладає зусиль аби галузь освіти піднести на новий, вищий рівень розвитку. Тим самим забезпечити гарні умови для навчання і виховання  підростаючого покоління, яке  у майбутньому будуватиме нову Україну, відповідно до європейських і світових стандартів.
      Свої  побажання виголосили також голова РДА Сергій Романчук, начальник відділу освіти Світлана Павлишина, педагоги, представники громадськості та учні. Кожен хто б не виступав говорив щиро та емоційно, передаючи загалу атмосферу свята. Офіційна частина завершилася перерізанням червоної стрічки та запаленням «голубого вогника» у котельні навчального закладу. Цю почесну місію виконали Леонід Андрійович та Сергій Петрович.
      Доречно зауважити, що до доброї справи по облаштуванню та приведенню школи в належний вигляд долучилися й батьки. За їхньої допомоги у закладі частину  вікон поміняно на металопластикові, а також чимало зроблено у плані проведення в навчальних класах поточних ремонтів.
Переглядів: 573 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]