П`ятниця, 19.04.2024, 12:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 22 » На базі районного Будинку школярів відбувся районний збір лідерів учнівського самоврядування та Школи управлінської майстерності
12:15
На базі районного Будинку школярів відбувся районний збір лідерів учнівського самоврядування та Школи управлінської майстерності

У заході взяли участь лідери учнівського самоврядування та координатори дитячого руху з 20 навчальних закладів Чемеровеччини.

На зібранні був присутнім та виступив  начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту РДА Андрій Погурало. Андрій Олександрович висловив думку про те, що подібні заходи дають можливість кожній дитині реалізувати свої потенційні задатки і набути нових, корисних знань та досвіду. А тому   підпорядкований йому підрозділ завжди  підтримуватиме цікаві молодіжні проекти та сприятиме залученню якнайбільшої кількості учнів до участі в соціально значущих програмах, акціях та інших заходах.


Координатор діяльності учнівського самоврядування району Оксана Чайковська наголошувала на необхідності формування нової особистості завдяки впровадженню інноваційних форм та методів роботи, ініціативного, здатного приймати нестандартні рішення активу. Трохи згодом вона розповіла про участь делегації Хмельницької області у Всеукраїнському форумі "Батьки і діти". Окрім того учасники зібрання також мали можливість ознайомитися із досвідом роботи шкільних рад.

Як зазначали оратори, поле діяльності лідерських об'єднань величезне: громадянське виховання, захист прав дітей, волонтерська діяльність, вирішення екологічних проблем, пропаганда здорового способу життя, залучення творчо обдарованої молоді до різних конкурсів, навчально-пізнавальна робота, висвітлення власної діяльності в засобах масової інформації.

Переважна більшість юних лідерів зосередилась на нагальних питаннях соціального та культурного розвитку Чемеровеччини.

Підсумком районного збору лідерів учнівського самоврядування стали прийняті рішення:  ініціювати та підтримати низку цільових молодіжних проектів; затвердити план роботи районної ради старшокласників на 2013 рік та  покращити  роботу  сайту.

Переглядів: 560 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]