П`ятниця, 29.03.2024, 03:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Квітень » 4 » Фінал районного етапу Національного Кубку шкільного футболу
14:44
Фінал районного етапу Національного Кубку шкільного футболу

29 березня 2012 року в Чемеровецькому спортивному комплексі відбулася фінальна частина районних змагань Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО–2102.


Метою змагань є залучення якнайбільшої кількості дітей та юнаків до активних занять футболом напередодні Європейського свята футболу.

У районних змаганнях на Чемеровеччині виявили бажання взяти участь 19 шкіл, які на попередньому етапі, згідно з вимогою Регламенту турніру виявили 4 найкращих команди, які й мали можливість цього чудового весняного дня позмагатись за перемогу у районному етапі.

Команди учасники фінальної стадії районних змагань: Чемеровецький НВК №1, Чемеровецький НВК №2, Летавський НВК та Черчецька ЗОШ І-ІІІ ступенів.
З вітальним словом до учасників змагань звернулись начальник відділу освіти – С.А.Павлишина., заступник голови Чемеровецькоїх райдержадміністрації С.В.Рибак.

Змагання пройшли у цікавій безкомпромісній боротьбі. Поступатися ніхто не хотів. Саме тому, долю деяких поєдинків після нічийного результату в основний час гри, вирішували в серії післяматчевих пенальті.

За підсумками змагань місця розподілились таким чином:

І місце посіла команда Чемеровецького НВК №1
ІІ місце команда Летавського НВК
ІІІ місце команда Чемеровецького НВК №2
4 місце команда Черчецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Переможці та призери фінальних ігор районного етапу Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012 були нагороджені дипломами та цінними подарунки.






Переглядів: 673 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]