П`ятниця, 29.03.2024, 17:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 17 » 14 червня розпочав роботу Летавський дитячий позашкільний оздоровчий табір "Юність"
17:15
14 червня розпочав роботу Летавський дитячий позашкільний оздоровчий табір "Юність"

Літо - пора канікул та відпусток. Це час не лише відпочинку дітей, але й оздоровлення, загартування, захоплюючого розвитку талантів та обдарувань. Цією справою, як правило, займаються літні табори.

Традиційне питання над яким сушить голову не одна українська родина: "Як влаштувати сину та доньці незабутній дитячий відпочинок?"


Цього літа на Чемеровеччині, 14 червня розпочав роботу Летавський дитячий позашкільний оздоровчий табір "Юність". Під час відкриття табору вихованців привітали голова районної державної адміністрації Сергій Романчук, заступник голови райдержадміністрації Сергій Рибак, начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Павлишина, заключне слово сказала директор табору Оксана Шутяк, яка запросила учнів до цікавого і змістового відпочинку.  

І зміна табору "Юність", буде працювати 21 день, нею охоплено 120  хлопчиків і дівчаток, які весело і змістовно проведуть тут три тижні канікул, які будуть насиченими заходами, що дозволять школярам набратися здоров'я і сил перед наступним навчальним роком.


Переглядів: 852 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]