П`ятниця, 29.03.2024, 04:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 25 » семінар керівників загальноосвітніх навчальних закладів Чемеровецького району
17:02
семінар керівників загальноосвітніх навчальних закладів Чемеровецького району

25квітня 2013 року  відбувся семінар керівників загальноосвітніх навчальних закладів Чемеровецького району, темою якого була  "Організація співпраці відділу освіти, молоді та спорту з загальноосвітніми навчальними закладами через удосконалення аналітико-прогностичної  компетентності керівників".


На семінарі виступили начальник відділу освіти, молоді та спорту Павлишина Світлана Андріївна з питання якості освітніх послуг в регіоні через аналітичний огляд  системи управління відділу освіти, молоді та спорту Чемеровецької райдержадміністрації та оновлення  управлінської діяльності керівників ЗОНЗ.

Головний спеціаліст відділу освіти,  молоді та спорту Повар Юлія Миколаївна висвітлила питання планування роботи загальноосвітніх навчальних закладів через застосування swot-аналізу, а також виступив головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Похно Сергій Віталійович, який ознайомив учасників зібрання з формою модернізації  управлінської  діяльності керівників загальноосвітніх навчальних закладів через впровадження ІКТ- технологій.

 


Матрицю для управлінця через інсерт-аналіз керівникам  ЗОНЗ представила головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Качуріна  Ірина Володимирівна.

На завершення  було проведено тренінг із взаємоконтролем, який передбачив  алгоритм написання наказів з основної діяльності та роботу з посадовими інструкціями педагогічних працівників.

Головний спеціаліст відділу освіти,
молоді та спорту
Повар Юлія Миколаївна

Переглядів: 735 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]