Четвер, 18.04.2024, 21:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 14 » Робочий візит Тетяни Власюк на Чемеровеччину
13:17
Робочий візит Тетяни Власюк на Чемеровеччину

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича "Діти - майбутнє України" та з метою аналізу реалізації у регіонах завдань, доручень Президента України щодо популяризації здорового способу життя та розвитку спортивної інфраструктури, 13 серпня на Чемеровеччині із робочою поїздкою побувала заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації Тетяна Власюк.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Світлана Павлишина та директор Чемеровецького НВК №1 "Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. ліцей - МНВК" Сергій Павлишин презентували спортивні майданчики, які знаходяться на території даного навчального закладу. Світлана Андріївна також повідала присутнім про окремі завдання, якими передбачено здійснити ряд заходів, направлених на модернізацію спортивних дитячих майданчиків у населених пунктах в рамках районного проекту спорт - у кожну громаду.
Відвідали представники виконавчої влади обласного та місцевого рівня турнір з настільних шахів, під час якого представники різних вікових категорій демонстрували навики гри із даного виду спорту та прагнення до перемоги.

На завершальному етапі візиту Тетяна Михайлівна взяла участь у засіданні   круглого столу, де були присутні представники громадських організацій краю спортивного спрямування (районної федерація легкої атлетики, районної федерація футболу, спортивного клубу "Медик", районної організації Всеукраїнського фізкультурно - спортивного товариства "Колос" агропромислового розвитку України,  федерації шахів і шашок "На білому коні"). Під час проведення круглого столу були підведені підсумки візиту та висловлені пропозиції стосовно удосконалення роботи у заданому напрямку діяльності.

Переглядів: 649 | Додав: chemvo | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]