Четвер, 28.03.2024, 20:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 5 » Обласна науково-практична конференція «Творчість. Пошук. Відкриття!»
13:23
Обласна науково-практична конференція «Творчість. Пошук. Відкриття!»
Кожна діяльність має мати результати, особливо приємно якщо про свої досягнення можна повідомити іншим колегам та отримати винагороду. Саме для обміну досвідом та підвищення ораторських здібносте проводяться різного роду конференції. Зазвичай такий рівень характерний більше для вищих навчальних закладів та для науковців. 
Але зараз завдяки приділенню більшої уваги наукво-дослідній роботі учнів та бажання підвищити їх активність у цій сфері, було проведено вперше! на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії обласну науково-практичну конференції «Творчість. Пошук. Відкриття!». Даний захід відбувся 23 жовтня в стінах вже зазначеної академії. Для участі було запрошено школярів з Хмельницької області які працювали в 12 секцій (історія та краєзнавство,суспільні науки, мовознавство, мистецтвознавство, іноземна філологія, фізико-технічна секція, математично-економічна, комп’ютерні науки, екологія та аграрні науки, хімія, біологія та науки про людину).

Наш район також взяв участь у конференції, адже ми пишаємось нашими талановитими учнями,які відзначаються своїм науковим потенціалом. У секції мовознавство Чемеровеччену представляла Парфутко Юля Валеріївна – учениця Чемеровецького НВК №1, ліцей та міжшкільний комбінат, мистецтвознавство: мазур Юлія Юріївна - учениця Чемеровецького НВК №1, ліцей та міжшкільний комбінат та СагановськаКрістіна Олександрівна – учениця Більської ЗОШ І-ІІІ ст., на іноземній філології виступала Коменданська Ілона Василівна - учениця Більської ЗОШ І-ІІІ ст., а в математично-економічній секції працювала Сергієнко Вікторія Володимирвіна - учениця Чемеровецького НВК №1, ліцей та міжшкільний комбінат. Виступи наших учениць були на високому рівні, Парфутко Юля була відзначена грамотою за цікаве дослідження та хороший захист. Наших юнних науковці супроводжували їзх керівники, зокрема СагановськаВікторія Вікторівна - вчитель  історії та правознавства та Лужняк  Людмила  Миколаївна - вчитель  англійської  мови Більської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Конференція була цікавою для вчителів та учнів, адже перші мали можливість почути цікаві наукові доробки, а для других це був досвід та підготовка до захисту МАН. Було приємно бачити радісні обличчя та почути що така конференція відбулась вперше але не востаннє. Це був така званий стимул для учнів шкіл та для того що б вони шукали, творили та відкривали. 


Категорія: МАН | Переглядів: 547 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]