Субота, 20.04.2024, 02:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 5 » Колегія відділу освіти, молоді та спорту
16:49
Колегія відділу освіти, молоді та спорту

 5 грудня 2013 року відбулася чергова колегія відділу освіти, молоді та спорту, яка проводилася  у  актовому залі Чемеровецького будинку школярів за участі заступника голови адміністрації Сергія Рибака, розглянула ряд важливих питань галузі. 

      Про управлінську діяльність керівників ЗОНЗ з питань управлінсько - методичного супроводу забезпечення варіативної складової навчальних планів розповіла головний спеціаліст вище названого відділу Юлія Повар. 

    Також проаналізовано стан виконання 3-х  попередніх рішень колегії. Серед них: про управлінську діяльність керівників навчальних закладів району з питань оздоровлення та відпочинку дітей (доповідач - головний спеціаліст відділу Ірина Качуріна); про ефективність організації методичної роботи в закладах освіти району, як передумови забезпечення якісних освітніх послуг та професійного росту педагогічних працівників (доповідач - завідувач райметодкабінету Ганна Проців); про управлінську діяльність керівників ЗОНЗ щодо захисту прав дитини, виконання указів і доручень Президента України з питань освіти, соціального захисту дітей, захисту прав дітей з особливими освітніми потребами, дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у конфлікті з законом. 

      Сергій Рибак у ході проведення зібрання  висловив свої пропозиції щодо  удосконалення навчально - виховного процесу у загальноосвітніх закладах краю шляхом використання інноваційних методів роботи у педагогічній практиці та чіткого дотримання основних положень нових нормативно - правових актів цієї сфери.


Переглядів: 1005 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]