Середа, 24.04.2024, 00:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 5 » Як наші в Шатаву їздили.
13:24
Як наші в Шатаву їздили.
Почувши слово Шатава в більшості з нас чому з’являється асоціація з «ярмарком». Так було і в учнів чемеровецьких та литовського НВК поки вони не поїхали на мобільно-консульаційний пункт, який розмішувався на базі Шатавського НВК в Дунаєвецькому районі. Не дивлячись на сільську місцевість дана школа є досить гарною та великою, хочеться відмітити привітність персоналу, особливо директора Чорного В.М. – це дозволило почуватись учням інших шкіл як в себе в дома та зняло їхню напруженість. Учні мали можливість відчути себе студентами вузів, бо їм читали пари викладачі Хмельницьких інститутів. Робота відбувалась у 18 секціях та тривала три пари. 
Двадцять учнів Чемеровецького НВК №1 та №2 і Летавського НВК взяли участь 26  жовтня у діяльності мобільно-консультаційного пункту, вони мали можливість почути вимоги до написання наукових робіт, порозв’язувати завдання які даються на контрольних роботах, також викладачі говорили про різні «білі плями» і науці які можна розкривати в нових наукових роботах. Було приємно коли учні виходили та з задоволенням говорили про пари та про викладачів. Вони з завзяттям ділились враженнями один з одним, обговорюючи почуте. 

Учасників осіннього пункту було запрошено на весняний який буде відбуватися на базі цього ж  НВК. Тому, до них зустрічей Штава!
Категорія: МАН | Переглядів: 563 | Додав: chemvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]