Четвер, 25.04.2024, 07:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Наказ УЦОЯО № 85 від 26.09.13 року

УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ

НАКАЗ

№ 85 від 26 вересня 2013 року

Про проведення пробного зовнішнього
незалежного оцінювання в 2014 році

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України 31.12.2005 р. № 1312 "Про невідкладні заходи щодо запровадження зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти", від 27.08.2010 р. № 796 "Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватись н ... Читати далі »

Категорія: ЗНО нормативні документи | Переглядів: 572 | Додав: chemvo | Дата: 21.10.2013

17 жовтня на базі управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради делегація Чемеровецького району у складі начальника відділу освіти, молоді та спорту Павлишиної С.А., головного спеціаліста відділу Качуріної І.В. та директора районного Будинку школярів Чебаник М.М. взяли участь в  засіданні «круглого столу» на тему: 
«Реалізація соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення доступу кожної дитини до позашкільної освіти в Хмельницькій області», 
ініційоване Міністерством освіти і науки України за участю начальника відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини департаменту професійно-техні ... Читати далі »
Переглядів: 1236 | Додав: chemvo | Дата: 18.10.2013

30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотекаря  в  рамках  якого  стало доброю традицією щорічне відзначення цього свята шкільними бібліотекарями екскурсійними поїздками до духовних скарбниць українського народу. 

Цьогорічний шлях проліг до містечка Бережани Тернопільської області. Екскурсійний день розпочався з відвідування  державного історико-архітектурного заповідника "Стара фортеця", яка була заснована в 1534 році родиною Синявських і проіснувала у володіннях 4 родів Австроугорщини до 1934 року. Цікаву й змістовну екскурсію по фортеці нам провела учений секретар цього заповідника пані Волинець Надія, за що їй щира дяка.

Продовженням знай ... Читати далі »
Переглядів: 859 | Додав: chemvo | Дата: 03.10.2013

12 вересня 2013 року в смт. Чемерівцях відбувся велопробіг приурочений Дню фізичної культури і спорту. 


Переглядів: 571 | Додав: chemvo | Дата: 12.09.2013

Сьогодення диктує нову моду. Сучасна мода одна – здоров’я. Бути здоровим – стильно, красиво.

 

Майбутнє наших дітей у їх власних  руках. Тільки вони самі відповідають за себе. Від них, сьогоднішніх, від їх теперішніх рішень, залежить те, якими вони стануть завтра: здоровими, сучасними, успішними!?

 Соціальні ініціативи Президента України Віктора Ян ... Читати далі »

Переглядів: 713 | Додав: chemvo | Дата: 11.09.2013

5-09-2013 року відбулася нарада з медичними працівниками ЗОНЗ району за участі заступника голови райдержадміністрації Рибака С.В., районного педіатра Мельник Н.В., начальника відділу освіти, молоді та спорту Павлишиної С.А., головного спеціаліста відділу Повар Ю.М. На зібранні розглядалися основні питання медичного супроводу навчально-виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах І-ІІІ ступенів, в яких працює медичний персонал. Зокрема:
1. Результату медичного огляду педагогічних працівників, техперсоналу та учнів ЗОШ.
2. Організація оздоровлення учнів у закладах санаторного профілю.
3. Організація харчування учнів.
4. План та графік роботи медичних працівників.
5. Здійснення медико-педагогічного контролю.
6. Документація та кабінет медичного працівника
Переглядів: 580 | Додав: chemvo | Дата: 05.09.2013 | Коментарі (0)

З метою пізнання учнями постаті Великого Кобзаря, актуальності його творчості; виховання любові до рідного краю; пробудження національної самосвідомості; патріотичного виховання і розвитку почуття гордості за свій народ та державу, 2 вересня 2013 року о 9 годині ранку на Першому національному каналі відбулася трансляція Всеукраїнського телевізійного уроку, присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. До проведення уроку були залучені учні та вчителі всіх ЗОНЗ району. Крім того, вступне слово з нагоди святкування ювілейної дати та початку навчального року у Чемеровецькому НВК №2 виголосив голова РДА ... Читати далі »

Переглядів: 716 | Додав: chemvo | Дата: 03.09.2013

Першого вересня для всіх школярів, батьків, учителів широко відчинилися двері шкіл. Тисячі юних жителів Чемеровеччини радо переступили пороги своїх других домівок – навчальних закладів, які педагоги району дбайливо підготували до нового навчального року.

Шкільні подвір’я, коридори, класи ожили від дитячого сміху, дзвінких голосів, гучних мелодій. А радість дітей від зустрічі зі школою, вчителями, друзями стала ще більшою, бо  на  їх свято завітали шановані гості – представники райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту, агрофірм, сільських рад, всі ті, хто не залишився байдужим до освітянсько ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: chemvo | Дата: 02.09.2013

« 1 2 3 4 5 ... 34 35 »